Sortiment - B2B Shop

Denne B2B webshop er tilgængelig med kundelogin. For at blive kunde og få login, kontakt tina@tinamunkholm.dk eller ring 5943 5152.
Brugernavn
Password

Sortiment - B2B 2. Sæbe, Økologisk

Håndlavet sæbe er både mild og cremet.

Ideel til daglig pleje under bruseren, og til håndvask.
Vi anvender økologiske olier i sæberne. Vores kokosolie er økologisk NOPcertificeret og kosher. Palmeolien og palmekerneolien er desuden certificeret RNOP og RSPO, hvilket betyder at den er økologisk og kommer fra en bæredygtig plantage og produktion. 
Sæberne er lavet efter en meget gammel tradition, hvor en base (også kaldet lud) blandes med skønne olier. Når de blandes sker der en kemisk reaktion, kaldet forsæbning. Vi tilsætter forskellige urter, blomster, honning og guddommeligt duftende æteriske olier. Sæbemassen hældes i store træforme og hærder i minimum 24 timer. Derefter skæres den i mindre stænger og lægges til modning i mindst 4 uger. Først derefter er sæben klar til at blive solgt.
 
Vores sæber er dejligt cremede og udtørrer ikke huden. Desuden er de naturligvis antibakterielle, og så lægger vi stor vægt på at de er både velduftende og dekorative.
 
Sæberne er håndlavede, og der kan derfor forekomme afvigelser i udseende og vægt. 
 
Du kan vælge at få sæben leveret som en hel stang (1200 g.), som du selv skærer ud, eller du kan få stængerne skåret ud og pakket. Vælg hvilken variant der passer bedst ind i dit sortiment.
Når du bestiller varer hos Munkholm er minimumskøbet 1 kolli som fremgår i bestillingsfeltet ved hver vare.
Det vil sige at hvis kollistr. er 12 stk, skal du skrive 12, 24, 36 stk osv. i bestillingsfeltet, da vi kun sender hele kolli.
 
Har du spørgsmål kontakter du os bare på tlf. 59435152.
 
Vi ser frem til et godt samarbejde.
Munkholm | CVR: 25246233 | Østerled 28 C, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: +45 59 43 51 52