Sortiment - B2B Shop

Denne B2B webshop er tilgængelig med kundelogin. For at blive kunde og få login, kontakt tina@tinamunkholm.dk eller ring 5943 5152.
Brugernavn
Password

Cleansing oil

I glasflaske med pumpe
Vores Cleansing Oil er designet til at være det første trin i din hudpleje. Med en perfekt blanding af vegetabilske olier fjerner den effektivt make-up og urenheder, mens den forynger huden. Brugen af abrikoskerneolie virker blødgørende, mens jojobaolie har en antiinflammatorisk virkning og booster din naturlige udstråling. Lecithin-rig solsikkeolie understøtter hudens beskyttende lag og hjælper med at holde huden frisk og sund.
Derudover indeholder den persille frø olie som hjælper mod acne, vitamin E, kendt for at bekæmpe frie radikaler og giver næring til huden, kamille og lavendel der virker som antioxidant og beroliger huden. Efter rensning efterlades huden frisk og sund.
Du anvender Cleansing oil  ved at vride en vatrundel eller en genanvendelig svamp op med vand, derefter sprayer du cleansing olie på og renser ansigtet.
Cleansing oil
Når du bestiller varer hos Munkholm er minimumskøbet 1 kolli som fremgår i bestillingsfeltet ved hver vare.
Det vil sige at hvis kollistr. er 12 stk, skal du skrive 12, 24, 36 stk osv. i bestillingsfeltet, da vi kun sender hele kolli.
 
Har du spørgsmål kontakter du os bare på tlf. 59435152.
 
Vi ser frem til et godt samarbejde.
Munkholm | CVR: 25246233 | Tværvej 5, 4300 Holbæk - Danmark | Tlf.: +45 59 43 51 52